Les entrades de diumenge al Concurs de Castells, exhaurides en hora i mitja

5.000 entrades es posaven a la venda per la diada de diumenge al Concurs de Castells de Tarragona que es celebrarà a la Tarraco Arena Plaça el proper 2 d’octubre.

PUBLICITAT

En una hora i mitja, ja s’havien exhaurit totes les entrades de manera telemàtica en el qual, només el primer minut ja s’havien venut un total de 1.000 entrades i en el desè, s’havia arribat a la xifra de fins a 4.681 tiquets.

Tot i el gran volum de demanda, el servidor ha respòs i no s’ha destacat cap incidència destacada, un problema que venia arrossegant-se anys anteriors, a causa de la compra massiva. La consellera de cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, mostrava una gran satisfacció pel sistema de venda d’entrades.

Un Concurs de Castells que torna després de no poder-se celebrar l’any 2020 i que aquest 2022 genera encara molta més expectació. La primera jornada serà la de Torredembarra, d’accés lliure i gratuït i la diada de dissabte encara compta amb entrades disponibles per la diada a la Tarraco Arena Plaça a dos quarts de cinc de la tarda.

PUBLICITAT