Les escoles de dansa clamen que “són segures”

Ballarins i ballarines de la Demarcació de Tarragona s’han concentrat davant el Balcó del Mediterrani de Tarragona per demanar poder obrir presencialment les escoles de dansa del territori. Els representants d’un centenar d’escoles de tota la Província han fet una asseguda per llegir un manifest on s’ha assegurat que “la dansa és segura” i s’ha explicat que “les escoles s’han adaptat per complir totes les normatives”.

PUBLICITAT

Teresa Aguadé, Presidenta de l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona, ha denunciat que “fer classes a distància és gairebé impossible” i tot plegat està fent que perdin alumnes i les escoles es trobin en una situació difícil. 

Aguadé ha comentat que havien proposat a escoles de música i també de teatre que s’unissin a la protesta, però per la rapidesa de la convocatòria no han pogut. A més ha afegit que no descarten fer més mobilitzacions si les mesures del Govern segueixen com ara. Amb tot plegat presentaran una carta a diferents ajuntaments per demanar el suport dels consistoris.

PUBLICITAT