Les grades dels Sedassos s’obren al públic, temporalment

Aquest divendres s’han obert al públic les grades de la plaça dels Sedassos. Una obra que va començar el 2017 i fins a aquest moment no havia pogut obrir. Aquesta obertura serà temporal, ja que només serà els divendres, dissabtes i diumenges al matí, a causa de la situació actual de l’obra requereix tenir vigilància perquè el públic hi pugui accedir.

grades sedassos
PUBLICITAT

El conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, assegura que “aquest projecte estava mal plantejat des d’un primer moment, perquè no complia normativa, i s’han d’exigir responsabilitat política”. L’actual govern municipal assegura haver fet els arranjaments necessaris i amb la vigilància i senyalització adequada ara poden obrir, així com ho requereix la subvenció del Ministeri Foment demanada per aquest projecte. Pinedo declara que aquestes obres han tingut un sobrecost de 50.000 euros, ara estan a l’espera de “poder solucionar el problema de les baranes i obrir-les completament aquesta tardor”.

Un cop acabades aquestes obres la voluntat de l’Ajuntament és poder-hi programar actes de cultura i patrimoni a la plaça dels Sedassos per tal de donar-li sortida a aquest espai un cop passades les festes de Santa Tecla.

PUBLICITAT