Les havaneres del Port celebren 30 anys amb “primeres espases”

Les havaneres del Port celebren trenta anys aquest 2022 durant tots els dissabtes de juliol. La pèrgola del Serrallo serà plena d’aquestes cantades amb Cható, Sons de Mar, les Anchovetes, la Neus Mar i els Cremats. Montse Adan, directora de Port Ciutat, defineix aquest programa com “les primeres espases de les cantades”, per celebrar aquesta efemèride.

havaneres Port
PUBLICITAT

A més enguany engeguen un parell de novetats. Per una part tota una nova decoració que suma a l’ambient marítim del Serrallo. A més s’aposta per una nova activitat anomenada “coneix les havaneres des del mar“, on grups de trenta persones podran conèixer la història d’aquesta música popular en golondrina a través del personatge “Pep Romesquet”. L’activitat es farà els dijous 14, 21 i 28 de juliol, Adan explica que aquesta iniciativa pretén “apropar les havaneres a nous públics i aportar una visió diferent”.

Les havaneres seran a les 22 h de la nit amb un aforament de 500 persones sense reserva prèvia. En el cas de l’activitat a les golondrines les invitacions gratuïtes es podran aconseguir a través de la plataforma entradium.
PUBLICITAT