Les jornades de la Galera, un impuls econòmic a Cambrils

La 16es jornades de la galera arriben avui a Cambrils fins al proper 1 de març. Aquest crustaci es podrà assaborir en 34 restaurants de la localitat del Baix Camp. Ens trobem en temporada de galeres i per això són més gustoses, aquest animal serà el protagonista dels menús de tots els locals participants així com en els concursos de joves cuiners, en les activitats familiars i en les visites guiades entre d’altres coses. 

PUBLICITAT

Serà a partir d’avui quan la galera es podrà trobar en les receptes més tradicionals però també en les més innovadores: Galeres en crema, a la planxa, saltejades, i moltes més opcions culinaries. 

Els actes més populars tornaran a ser la fregida de galeres i la galerada popular que s’organitzarà el proper 23 de febrer d’11 a 14 de la tarda. D’altra banda, i com en edicions anteriors, les jornades de la galera aniran acompanyades de la campanya “Comerç amb bon gust” que servirà per promocionar la gastronomia i el seu impacte en el teixit comercial. El establiments adherits a la campanya decoraran els seus aparadors amb la temàtica corresponent. 

PUBLICITAT