Les obres del carril bici educatiu acabaran la segona quinzena d’octubre

El conseller de mobilitat Xavier Puig afirma que les obres del carril bici educatiu avancen “decidides i sense retard“. La infraestructura unirà fins a 18 centres educatius de la ciutat i esta prevista per la segona quinzena d’octubre. Puig assegura que “els hi hagués encantat tenir les obres enllestides per l’arribada dels estudiants de la URV, però prefereixen fe bé l’obra“.

PUBLICITAT

El conseller manifesta que des de l’Ajuntament “aposten per les mesures positives per davant de les penalitzacions per reduir la contaminació a la ciutat”. Tot i això admet que aquestes mesures “ocupen l’espai que abans ocupaven els vehicles”. Tot i algunes crítiques residuals, Puig explica que la “transformació de la mobilitat a la ciutat està tenint molt bona rebuda“.

Les següents intervencions que l’Ajuntament pretén fer per la mobilitat personal a la ciutat són el segon tram de Pere Martell i la circumval·lació que connecti els diferents carrils. El govern municipal té pactat amb l’estat connectar Tarragona amb Altafulla mitjançant el carril bici de Llevant.

PUBLICITAT