Les platges de Llevant i Ponent de Salou mantenen el reconeixement de qualitat i sostenibilitat

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut aquest divendres a Jérez de la Frontera les prestigioses banderes Q de Qualitat i S de Sostenibilitat per l’excel·lència sostinguda de les platges de Ponent i Llevant del municipi que reben el reconeixement des de fa 15 anys. Són distincions concedides per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTES).

PUBLICITAT

Reconegudes des de 2008, i també amb la certificació Safe Tourism Certified des de 2020, aquestes platges han superat rigorosos processos de revisió i auditories que avaluen des de la qualitat de l’aigua fins als serveis de seguretat i manteniment, amb controls regulars.

El president d’ICTES, Miquel Mirones, ha argumentat que si Salou disposa d’aquestes banderes és perquè està fent bé la seva feina, recordant que aconseguir aquesta certificació no és fàcil.

Mirones destaca que aquestes banderes són la millor manera de transmetre als turistes i visitants que les platges del municipi tenen qualitat, fiabilitat i seguretat. L’alcalde Pere Granados ha felicitat la implicació de tots els tècnics que han treballat per aassolir aquesta cerficació i  ha expressat el seu orgull per aquests reconeixements.

PUBLICITAT