Les quatre noves comparses del Carnaval de Tarragona

El Carnaval de Tarragona tindrà enguany quatre noves comparses, una de les quals es va fusionar poc més tard de que finalitzés l’edició de l’any passat. Va ser la colla d’Els Peripatètics que es van fusionar amb la comparsa Petada. Aquesta unió portarà prop de 40 persones que es vestiran de les muses de la música. 

PUBLICITAT

Completen les noves comparses Carpe Diem, Dream Dance i La màgia d’un poble. En el cas de Carpe Diem, el grup està conformat per nostàlgics de l’antiga comparsa Aquí hi ha marró, que l’any passat es van acomiadar de la festa més animada. Ells han escollit la temàtica de “La prodigiosa ciudad de oro”.

La màgia d’un poble es presenta a Tarragona i en la seva primera edició ens portaran a l’època Maia, aquesta colla però, ja té una reputació als Carnavals de la zona del Garraf i del Penedès. Dream Dance és la comparsa que ha muntat l’associació de veïns de Sant Pere i Sant Pau. La darrera comparsa adherida és 

Diana Morillas, membre de la comparsa de la Petada i Els Peripatètics, creu que el Carnaval de Tarragona té una competència molt alta.

La rua de lluïment serà aquest proper diumenge a les sis de la tarda on les comparses podran mostrar al públic les seves disfresses i els seus balls més espectaculars. 

PUBLICITAT