Les rebaixes “no podrien començar pitjor”

Arranca la temporada de rebaixes marcada per les restriccions del Govern. Florenci Nieto, president de PIMEC, assegura que “no podria començar de pitjor manera“, les xifres mostren una facturació d’entre un 20% i un 30% menys que l’any anterior. El president ha volgut recordar que aquesta campanya, juntament amb la de Nadal, fa més del 25% de tota la facturació anual. Des de PIMEC manifesten que “els dos primers caps de setmana de gener són vitals pels comerços i els han perdut”.

PUBLICITAT

El tancament de centres comercials i el confinament municipal són les darreres mesures que més estan afectant aquesta temporada. Nieto manifesta que “els diferents pobles de la província estan acostumats a vindre a comprar als comerços de la capital“, fet que s’ha vist impossibilitat per les darreres restriccions. El president ha volgut destacar que “no són els autònoms els màxims responsables de les xifres de Covid-19 actuals“, culpabilitzant al Govern d’aquesta acusació.

Salva Miguella, president de Via T, ha volgut destacar que “el fred d’aquestes setmanes ha afectat també negativament al comerç de la ciutat“. Miguella destaca que “el sector dels esdeveniments és un dels més afectats”. És habitual que la gent aprofiti aquesta temporada per comprar coses necessàries per bodes i esdeveniments similars, aquest any diferents comerços noten aquesta perduda.

El president de Via T s’ha mostrat optimista de poder remuntar les rebaixes durant aquesta setmana. Les previsions meteorològiques són millors i Mingella creu que “els tarragonins sortiran més al carrer”.

PUBLICITAT