Les sales de cinema tornen a obrir i es reinventen

Des d’aquest dilluns, amb l’entrada a la fase 1, les sales de cine poden tornar a obrir amb un 50% d’aforament. Diverses sales del territori aniran obrint les portes com és el cas d’Ocine Les Gavarres que reinicia l’activitat aquest divendres 27. Algunes de les projeccions disponibles seran aquelles que no van poder exhibir-se a Halloween com “Brujas”, “Emma” i “Jovenes y Brujas”.

PUBLICITAT

A falta de grans estrenes per part de les “majors” les sales s’estan reinventant. Josep Eduard Princep, gerent d’Ocine Les Gavarres va avançar a Carrer Major que durant el Nadal podrem trobar un cicle de clàssics que comptarà amb “Gremmlins, “ET”, “Regreso al Futuro” i el “Batman” de Tim Burton. Altres exhibicions omplen la cartellera com operes, documentals i concerts com el de Leiva. El gerent d’Ocine reconeix que això “pot servir d’escletxa perquè aquests tipus de projeccions entrin a les sales”.

Josep Eduard Princep ha volgut recordar que “el cinema és una activitat segura en la qual encara no s’ha reportat cap contagi“. També ha fet referència al confinament perimetral de caps de setmana, el qual deixa “orfes de cinema” a alguns espectadors com els de Salou o els de la Canonja, tot i que estan al costat de Les Gavarres.

PUBLICITAT