L’escola de pastisseria de Tarragona, en standby

L’escola de pastisseria de Tarragona està en standby. Amb el canvi de Govern a la Diputació de Tarragona, però també a l’Ajuntament de la ciutat estan esperant per obrir nous cursos, com els que van posar en marxa l’any passat. Josep González, President del Gremi de Pastissers Artesans de Tarragona, ha explicat que les reunions que ha tingut amb l’Ajuntament de Tarragona han sigut molt positives, i Pau Ricomà, el batlle de la ciutat, s’ha mostrat molt disposat a continuar amb aquest projecte. 

PUBLICITAT

El President del Gremi ha insistit en la necessitat de reglar els estudis i poder obtenir una titulació un cop acabat el curs. 

En aquest sentit ha explicat que actualment els Gremis de Catalunya estan en contacte amb la Generalitat per poder aconseguir algun tipus de distinció aquelles pastisseries artesanes, de les quals no ho són. Segons González les reunions han sigut profitoses i han obtingut resultats.

Així doncs demanen més control per part de la Generalitat, ja que queden pocs pastissers artesans, i creuen que s’ha de fer valdre la feina.

PUBLICITAT