L’Espai Familiar torna al Parc de la Ciutat

Amb l’arribada de la primavera, l’Espai Familiar torna, aquest dijous 4 d’abril, al Parc de la Ciutat. Fins ara, aquest espai de jocs i relació adreçat a infants entre divuit mesos i quatre anys, s’ha dut a terme a la sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) i, a partir d’aquesta setmana i fins al pròxim 20 de juny, se celebrà a l’aire lliure. En cas de mal temps, es farà ús de la sala d’actes de l’IMET.

PUBLICITAT

En paral·lel, l’Espai Nadó, una activitat adreçada a famílies amb infants nascuts els anys 2023 i 2024 que continua a la sala d’actes de l’IMET cada divendres fins al pròxim 21 de juny.

Per assistir tant a l’Espai Nadó com a l’Espai Familiar no cal inscripció prèvia, l’activitat és gratuïta i els infants han d’estar acompanyants almenys per un adult de referència. Durant l’activitat, els infants gaudeixen de nombroses propostes lúdiques i educatives i, a la vegada, les famílies veuen els petits i petites en acció fora de l’àmbit familiar i comparteixen vivències amb altres famílies i professionals.  

PUBLICITAT