L’espectacle de drons obrirà el 32è Concurs de Focs

Arriba el 32è Concurs Internacional de Focs Artificials a Tarragona. Aquest any com a novetat s’incorpora una exhibició de drons que permetrà a les persones amb sensibilitat acústica gaudir també d’una nit d’espectacle a la platja del Miracle.

PUBLICITAT

Del 3 al 6 de juliol Tarragona celebra un dels seus esdeveniments més multitudinaris, que l’any passat va reunir, en un dels dies, a 60.000 persones. Enguany al Concurs Internacional de Focs hi participen dues empreses espanyoles, una francesa i una italiana, que repeteix després de guanyar el concurs del 2018. La guanyadora serà l’encarregada de fer tota la pirotècnia de les festes de Santa Tecla. La consellera de cultura, Sandra Ramos, posa en valor el concurs i en especial la seva ubicació.

Com a novetat, i per tal de fomentar la inclusió en aquesta mena d’actes, un dia abans del concurs, el 2 de juliol, s’oferirà un espectacle amb 200 drons, acompanyat de música. Es farà des del mateix lloc que els focs, però es recomana estar el més a prop possible de la plataforma del Miracle per tal de gaudir al complet de l’experiència.

PUBLICITAT