L’esport com a eina social, neix el CBT Inclusive

El Club Bàsquet Tarragona vol crear un nou equip per a persones amb diversitat funcional psíquica, una iniciativa que el club va constatar que era d’interés social. El CBT Inclusive vol apropar el bàsquet de la mateixa manera que ho està fent el Nàstic Genuine. És així com va néixer la idea dels del Serrallo. Ho explica el president del CBT, Jacint Rodriguez:

PUBLICITAT

Una aposta ben rebuda per gran part de la societat. No només aquelles persones que hi volen jugar s’han interessat pel projecte, sinó que, a més a més, moltes empreses volen donar suport a la iniciativa tarragonina. Al CBT apunten alt i ja pensen en una possible lliga Genuine de bàsquet tot i la seva complexitat. 

La primera jornada del CBT Inclusive va comptar el passat dissabte 14 de desembre amb una treintena de nois i noies. La xifra, tot i ser alta i positiva, va deixar un regust agredolç al president de l’entitat tarragonina que afirma que tot i rumiar la idea durant molt de temps, van convocar a la gent amb una setmana d’antelació, cosa que no va importar per aconseguir trenta nois i noies. 

El Club Bàsquet Tarragona seguirà convocant jornades aquesta temporada i assegura que en les properes edicions s’avisarà amb més temps per tal d’arribar a més gent, un objectiu que és comú de tots. 

PUBLICITAT