L’esport electrònic triomfa amb el confinament

L’esport es passa a les pantalles. Tot i que les competicions es troben aturades des de mitjans del mes de març, diferents esports han organitzats competicions electròniques i solidàries on les recaudacions aniran destinades a pal·liar la crisi sanitària del coronavirus. 

PUBLICITAT

Primer ho va fer el Nàstic de Tarragona en un torneig entre els equips de Segona Divisió B. El representant del club grana va ser el davanter Pol Ballesteros que va caure davant l’Andorra controlat per Adrià Vilanova. Els andorrans es van acabar proclamant campions del torneig virtual del grup III de Segona B. 

La iniciativa també ha arribat al món del bàsquet amb el joc de la NBA. El disseny del torneig però, comptarà amb 30 equips de Catalunya de totes les categories fins a la Liga EBA. De moment, l’únic equip tarragoní entre els 30 inscrits és la Salle de Tarragona que es troba a la conferència Sud de la competició. 

El darrer esport que s’ha incorporat a les competicions electròniques ha sigut el tennis. La Federació Catalana ha sigut la qual ha organitzat el torneig virtual que servirà per captar fons per la resposta al coronavirus.

PUBLICITAT