L’Estiu Tarragona Jove arribarà ple d’activitats

L’astronomia, els enigmes nocturns, el teatre musical i les xarxes socials són algunes de les novetats de l’Estiu Tarragona Jove. Enguany es celebra la 35à edició amb 65 activitats i hi hauran 2000 places per a persones d’entre 12 i 35 anys per gaudir d’oci a la ciutat. Les novetats que hi haurà al Tarragona Jove serà poder observar les estrelles des de l’amfiteatre de la ciutat, activitats lúdiques nocturnes inspirades en els 500 anys de la mort de Leonardo Da Vinci o la comunicació social i creativa.

????????????????????????????????????
PUBLICITAT

A més de les activitats esmentades hi hauran figures icòniques com el monologuista Toni Cano que farà una sessió formativa sobre com fer monòlegs, la presència del youtuber Outconsumer per parlar als joves de quina és la clau de l’èxit per ser youtuber o aprendre alemany a partir de l’anglès. 

Així doncs les inscripcions es poden fer a partir del 4 de juny a l’Oficina Jove del Tarragonès o a l’Espai Kesse que juntament amb l’Espai La Palmera son els escenaris que acolliran l’Estiu Tarragona Jove.

PUBLICITAT