L’estudi de les mercaderies per l’interior, a punt de licitar-se

La Plataforma Mercaderies per l’Interior segueix fent passes endavant per aconseguir les seves reclamacions. Eugeni Sedano, portaveu de la plataforma Mercaderies per l’Interior, ha tornat a demanar al programa Carrer Major, celeritat en la redacció de l’estudi sobre els traçats alternatius per fer passar les mercaderies per l’interior.

PUBLICITAT

En aquest sentit s’ha mostrat satisfet amb la reunió que han tingut amb els alts càrrec del Ministeri de Transport, i ha assegurat que la licitació de l’estudi perquè passin les mercaderies per l’interior, que té un pressupost de 200.000 euros, es farà en pocs dies.

A més de reunir-se amb el Ministeri també ho han fet amb l’Ajuntament de Tarragona, el d’Altafulla, el del Creixell o el de Roda de Berà, i ha destacat la bona sintonia amb tots. Per això creuen que Tarragona ha de liderar aquesta lluita.

Pel que fa a les pantalles acústiques que tanta polèmica han aixecat aquestes últimes setmanes asseguren que és una conseqüència del pas dels trens per la línia de costa.

PUBLICITAT