L’Eurecat presenta una web app per dinamitzar el turisme al territori

El Departament d’Innovació Turística d’Eurecat presenta la nova web app Trip&Kids per promocionar el turisme familiar a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. L’aplicació incorpora informació d’utilitat per les famílies, possibilitat de reserves i gamificació per descobrir el territori jugant. La iniciativa està desenvolupada dins del PECT TurisTIC en família, liderat per la Diputació de Tarragona.

PUBLICITAT

La gamificació de Trip&Kids incentivarà als visitants a descobrir nous llocs del territori en els seus viatges i generar fidelització. Xavier Torra, president del centre tecnològic Eurecat, assegura que “la fidelització és quelcom volem en tots els nostres clients”. El president manifesta que “la web app és un facilitador que ajudarà als visitants a descobrir el nostre país”.

Des de l’Eurecat expliquen que les diferents empreses turístiques del territori poden adherir-se a la web app. D’aquesta manera les entitats “podran digitalitzar-se i agilitzar els seus processos de reserva”. L’eina funciona sense la necessitat de descarregar-la al telèfon.

PUBLICITAT