L’exposició “Boca-Bola” d’Arianda Parreu omplirà la sala d’exposicions temporals del MAMT fins a l’1 de setembre

L’artista Arianda Parreu presenta fins a l’1 de setembre l’exposició “Boca-Bola” amb una desena d’obres de diferent mida i material a la sala d’exposicions temporals del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT).

PUBLICITAT

“Boca-Bola”, que serà l’exposició central d’aquest estiu al MAMT, es va obrir al públic aquest dijous al vespre, en un acte amb la presència de l’autora i encapçalat per la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, la qual va destacar el caire trencador de les obres, així com el talent i la projecció de l’autora. De fet, l’obra de Parreu ha estat premiada i exposada als Premios InJuve per a la Creación Joven de Madrid, a la Biennal de Valls Guasch-Coranty, a BIAM Amposta, a Residencia HANGAR, o a La Capella en el marc de Bcn Producció, entre d’altres.

A més de l’exposició “Boca-Bola” l’artista reusenca ja té exposada una obra de grans dimensions en una altra sala del MAMT amb motiu de l’exposició col·lectiva ‘Artist s contemporan s’, visitable durant tot aquest any 2024.

PUBLICITAT