L’home dels Nassos torna a fer vibrar Tarragona

Com cada 31 de desembre, l’home dels nassos ha tornat a sortir al carrer. Amb l’increment de casos de la nova variant òmicron, semblava que potser no es podria fer, però finalment l’acte ha tirat endavant i aquest s’ha passejat pels diferents barris de la ciutat i pels carrers de la Part Alta sota la mirada expectant dels més petits.

PUBLICITAT

A la 13:00 del migdia, davant d’una Plaça de la Font plena de gom a gom, ha sortit al balcó de l’Ajuntament per desitjar una bona entrada d’any a tots els tarragonins i tarragonines. Enguany, però, no s’han llençat caramels per evitar possibles aglomeracions.

L’home dels nassos assegura que per ell és un dels dies més bonics de l’any i desitja que la situació sanitària millori i a poc a poc tot torni a la normalitat.

Qui ha acompanyat l’home dels nassos han sigut els músics del Tecler. Aquests han cantat nadales i la seva popular cançó entre els aplaudiments de la gent.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, afirma que l’objectiu era traslladar aquesta festa popular als diferents barris de la ciutat on ha tingut molt bona acollida.

Els tarragonins i tarragonines presents ens han confirmat que per ells aquest acte és especial perquè és una manera bonica d’acomiadar-se de l’any.

Si en alguna cosa coincideixen tots és en el desig que demanaran una vegada hagin tocat les campanades.
Així doncs, un any més, l’home dels nassos ha pogut sortir al carrer i repartir alegria entre tots els assistents.
PUBLICITAT