L’Hospital Viamed Tarragona i Dexeus posaran en marxa una Unitat especialitzada en la salut integral de la dona

Viamed Salud i Dexeus Dona han signat un acord estratègic per implantar a l’Hospital Viamed Tarragona una Unitat especialitzada en la salut integral de la dona amb els serveis de ginecologia, obstetrícia i reproducció assistida. 

PUBLICITAT

La intenció, segons ha detallat el Conseller Delegat de Viamed Salud, Paulo Gonçalves, és replicar “el model assistencial d’excel·lència de Dexeus a Barcelona” i evitar el desplaçament de les pacients a altres províncies. El nou hospital disposarà de totes les especialitats, tractament i avenços tecnològics referents a la salut integral de les dones. 

El president de Dexeus Dona, Pere Barri, ha afegit que es vol crear una oferta privada potent en un eix important com és la zona de Tarragona i Reus. Ha remarcat que ja estan dissenyant un equip on s’incorporaran professionals del territori. A banda del vincle territorial, Barri també ha manifestat l’interès de generar un vincle universatari. Considera que l’entorn docent “forma part del seu ADN”, que volen replicar a Tarragona.

L’Hospital Viamed Tarragona obrirà les portes a principis de l’any 2025. Paulo Gonçalves ha destacat que amb el partner amb Dexeus es vol posicionar l’hospital com un centre de referència en salut integral de la dona. Pel que fa a les obres, ha afirmat que van “a bon ritme” i “han avançat significativament”. 

PUBLICITAT