L’hostaleria tarragonina veu amb bons ulls el decret d’estalvi energètic

El decret d’estalvi energètic aprovat el passat 26 d’agost pel congrés dels diputats no ha estat exempt de polèmiques entre comerciants i restauradors. Alguns establiments asseguren no poder tenir instal·lades les portes automatitzades abans del 30 de setembre, tal com estableix el decret estatal.

PUBLICITAT

Aquest no és el cas de la restauració tarragonina, qui veuen amb bons ulls aquesta mesura per l’estalvi que comporta. Àngel Pérez, vicepresident de l’Associació d’Empresaris Hostalers de Tarragona, recorda que “una simple molla metàl·lica pot servir per fer efectiu l’aïllament” i això generarà “un estalvi necessari per al sector”. A més Pérez assenyala que “la majoria de locals ja ho tenen implementat”. El vicepresident remarca que “aquestes mesures arriben en un moment de preocupació al sector per l’encariment del cost energètic”.

Una mesura que amb la limitació de temperatures i l’apagament dels aparadors pretén pal·liar els efectes d’aquesta crisi energètica. Davant d’això Pérez crida al sector a “no caure en l’alarmisme extrem” i agrair “les bones xifres generades en l’hostaleria durant aquest estiu”.

PUBLICITAT