Acte emotiu a la seguda pacífica de Tarragona

L’independentisme brilla a Tarragona amb la sentada pacífica i els actes públics que es van fer ahir al vespre. Abans que els aldarulls fossin el focus d’atenció de la capital provincial, milers de persones van omplir la plaça Imperial Tarraco amb l’encesa d’espelmes que va il·luminar el centre de la ciutat. Centenars de llumetes i de crits al cel en senyal de rebuig a la sentència del procés es van concentrar davant la Subdelegació del Govern espanyol. 

PUBLICITAT

La protesta va continuar amb un improvisat escenari on alguns personatges públics han anat llegint el seu propi manifest com per exemple, Joan Reig, músic d’Els Pets. Els portaveus van anar passant per l’escenari seguits d’aplaudiments. Durant els torns de paraula també s’ha escolta alguna cançó del grup Roba Estesa.

L’acte s’ha tancat amb l’himne dels Segadors, tot seguit algunes persones han començat a llençar espelmes i altres objectes a la Policia Nacional i als Mossos d’Esquadra, fet que ha portat als posteriors aldarulls que s’han produït a la ciutat durant la nit. 

PUBLICITAT