L’inici de la temporada turística s’ajorna

La Federació Empresarial d’Hosteleria i Turisme de la província de Tarragona, FEHT, dona la Setmana Santa per “perduda”. Xavier Guardià, el portaveu de la FEHT, ha dit que “han decidit que tots els establiments associats tanquin seguint les ordres de les institucions i els consells sanitaris”. Guardià ha explicat que a hores d’ara ja s’estava preparant l’inici de la temporada amb la Setmana Santa i els viatges d’estudis dels centres escolars, però tot això “està parat”. Per això pensa que “molts establiments obriran passades aquestes dates”. 

PUBLICITAT

Des de la FEHT pensen que un cop passada la crisi de la pandèmia la gent voldrà tornar a viatjar, però “s’hauran de veure els recursos econòmics que tenen”. 

D’altra banda demanen a les institucions que es prenguin mesures econòmiques per “ajudar” al sector. En aquest sentit ha recordat que en aquests moments estan deixant de guanyar i els “ajornaments és pagar més tard”.

El portaveu ha recordat que el sector dona uns 22.000 llocs de treball al territori, i preveuen que tot i l’aturada actual, després quan es recuperin necessitaran un altre cop “tot el gruix”. 

PUBLICITAT