Llum verda al traspàs del passeig Pau Casals a l’Ajuntament de Vila-seca

Un pas més per fer realitat la transformació del front marítim de La Pineda que vol realitzar l’Ajuntament de Vila-seca. En el primer ple de l’any de la Diputació de Tarragona s‘ha donat llum verda al traspàs del passeig Pau Casals i a la carretera d’entrada de La Pineda al consistori.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

Aquest és un moviment clau perquè se segueixi avançant el projecte de transformació que té com objectiu renaturalitzar la platja de La Pineda donant més espai al passeig i delimitant la carretera i el pas de vehicles. Des de l’Ajuntament, l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha qualificat aquest decisió com un “acord històric”.

Les obres d’aquesta transformació consten de 3 fases: la primera correspon al tram que va des de la Platja del Racó fins al carrer Hipòlit Lázaro, la segona fase és la que s’ha desencallat després de l’acord amb la Diputació i el tram segueix fins a la rotonda que dona la benvinguda a La Pineda. Per últim, la tercera fase és un tram afectat per la futura Zona d’Activitats Logístiques del Port, institució que ja s’ha compromès a fer possible aquesta transformació.

Es preveu que les obres per aquest nou front marítim de La Pineda comencin aquest 2023.

PUBLICITAT