Llum verda perquè es pugui fer un hotel al Preventori de la Savinosa

Així ha explicat Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, perquè el Preventori de la Savinosa ha estat tancant durant més de 43 anys, i ha celebrat el seu lliurament per part de la Diputació de Tarragona, per modificar el POUM i aconseguir rehabilitar el Preventori de la Savinosa.

PUBLICITAT

El President de la Diputació, Josep Poblet, ha volgut remarcar que “s’ha de recuperar l’espai per a ús social”

Ara l’Ajuntament de Tarragona ha d’aprovar la modificació de Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. Mitjançant aquesta modificació es podran ampliar les 9 edificacions que hi ha actualment, arribant a un màxim de 14.500 metres quadrats. A més també podran tenir més usos urbans, permetent que es pugui situar a la zona un hotel, tot i que no han assegurat que aquesta sigui la intenció. Sí que no es podrà construir habitatge ni tampoc comerç. La zona verda arribarà gairebé a les 3 hectàrees i es connectarà la platja de la Savinosa amb la de l’Arrabassada.

Ballesteros ha dit que la modificació del POUM pot tardar uns 6 mesos. Després haurà de sortir a concurs públic i es podran presentar els diferents projectes.

PUBLICITAT