L’oci nocturn a Tarragona es va recuperant després de la davallada

Després de dos mesos de la reobertura de les discoteques a Catalunya, sense restriccions sense certificat Covid, sembla a ser que tornen a la normalitat. Tot apunta que l’oci nocturn es va recuperant i a poc a poc va aconseguint beneficis.

PUBLICITAT

La “Discoteca Totem” i “Totem Café de Tarragona” van ser una de les afectades a la ciutat de Tarragona. Actualment, continua oberta després d’haver estat vint mesos sense ingressos i havent-se d’endeutar. També han comptat amb més personal de seguretat, ja que els joves s’han acostumat a fer botellot pel carrer i a més de possibles problemàtiques. No obstant això, també han notat la tornada de la gent de quaranta anys cap amunt, pel fet que “al principi potser tenien més respecte al tema de la pandèmia” ha esmentat el propietari de la discoteca Totem i Totem Cafè de Tarragona. Tot apunta que a poc a poc, es va recuperant, després de molts mesos d’inactivitat.

Christian Compte, propietari de la discoteca Totem i Totem Cafè de Tarragona explica que, “ho hem passat molt malament les persones que estem darrere d’aquestes empreses” tanmateix, ha afegit que “la tornada de les primeres sessions van ser espectaculars“.

Ara per ara encara hi ha aquest sentiment de por de si tornessin a tancar, després que locals d’oci nocturn a Catalunya, caiguessin en picat fins a un 30%.
PUBLICITAT