L’oci nocturn agraeix les ajudes, però manté que “no és suficient”

L’ajuntament de Tarragona ha presentat unes noves ajudes per a les activitats d’oci nocturn. Aquestes tenen un pressupost total de 60.000 euros i es podran sol·licitar a partir de la setmana que ve. L’ajuda va dirigida principalment a discoteques, sales de ball i sales de festa, qui podran optar a 7.500 €.

oci nocturn mascareta
Activitat a l'interior d'un bar musicar durant l'assaig clínic per a l'obertura de l'oci nocturn, el 20 de maig de 2021 (Horitzontal)
PUBLICITAT

Toni Vera, propietari de Premium Club, agraeix que “se’ls reconegui com a sector i facin per ajudar-los”. Tot i això Vera declara que les ajudes “no són suficients”, ja que “estan expulsats del joc econòmic”. El propietari reitera en la “culpabilització cap al sector”, explicant que “ells poden controlar les dades que no es controlen a la via pública”.

El debat sobre l’obertura de l’oci nocturn ha tornat a ser present a partir del recurs presentat per FECASARM. Vera expressa que “des de la Generalitat els hi han donat a entendre que l’obertura de l’oci nocturn succeirà després de la de les escoles”.

PUBLICITAT