L’oci nocturn demana no caure en l’alarmisme per les punxades de submissió química

Segueixen augmentant els casos de submissió química amb punxades a locals d’oci nocturn a tot Catalunya, el darrer s’ha produit a la discoteca de Salou, Tropical, aquesta matinada. Segons la portaveu dels Mossos d’Esquadra, Montserrat Escudé, tot i que totes les víctimes han estat noies no s’ha produït cap agressió sexual posterior.

PUBLICITAT

A la ciutat de Tarragona, afortunadament, no s’ha registrat cap cas però des de diverses entitats estan alerta. Berta Mascaró, presidenta del col·lectiu LGTBIQ+, H2O, creu que s’està utilitzant un discurs erroni posant el focus a la precaució de les noies enlloc d’una conscienciació social:

Per altra banda, l’oci nocturn també es mostra preocupat per aquests successos. Christian Compte, representant del Gremi de Discoteques i Sales de Festa de Tarragona i propietari de dos locals a la ciutat, creu que no s’ha de caure en l’alarmisme i que des de l’oci nocturn extremaran la seguretat en els acccessos.

Tot i la gravetat d’aquestes situacions des de Mossos d’Esquadra i Salut demanen no crear gran alarmisme i recomanen que en cas de ser víctima d’aquestes punxades vagin al centre mèdic i es posi una denúncia per tal de avançar en la investigació i descobrir què hi ha darrere d’aquestes punxades.

PUBLICITAT