L’oci nocturn desconfia de les administracions

La reobertura de l’oci nocturn sembla que s’avançarà i serà el 8 d’octubre en lloc del 15 com s’havia previst inicialment. Recordem que ja fa dies que els locals que disposen de zones exteriors ja poden obrir, però a Tarragona no n’hi ha cap així, per tant de moment tots segueixen tancats.

PUBLICITAT

Christian Compte, Vicepresident de l’Associació Provincial de Sales de Festa i Discoteques de Tarragona, considera que això és el resultat de tots els problemes que hi ha hagut aquest cap de setmana passat amb els botellots a Tarragona, Barcelona i altres indrets de Catalunya. A més ha assegurat que ja fa temps que demanen poder obrir demanat el certificat Covid-19 o fent test d’antígens.

Per la seva banda el responsable de la Discoteca Premium, Toni Vera, creu que “si finalment s’avança aquesta reobertura és una bona notícia” però mostra la seva desconfiança envers les administracions. 

Els dos coincideixen que els botellots d’aquests dies s’haguessin pogut minimitzar, i es mostren preocupats pel “descontrol”. 

D’altra banda es mostren satisfets amb l’Ajuntament de Tarragona, ja que asseguren que treballen perquè aquestes sales estiguin presents en altres activitats més enllà de l’oci nocturn, se’ls faciliti espais a l’aire lliure per realitzar actes o s’arribi a un conveni cultural. 

PUBLICITAT