L’oci nocturn reclama implementar els test d’antigens

El govern de la Generalitat va decidir el passat dimarts tirar enrere l’obertura de l’oci nocturn després de només dues setmanes oberts. Christian Compte, propietari de Totem i president de la Federació Catalana de representants de l’Oci Nocturn (FECALON) assegura que “ells son part de la solució i no del problema”. El president manifesta que “les botellades són un problema major”.

oci nocturn mascareta
Activitat a l'interior d'un bar musicar durant l'assaig clínic per a l'obertura de l'oci nocturn, el 20 de maig de 2021 (Horitzontal)
PUBLICITAT

Compte expressa que aquesta és “una mesura molt injusta“. El propietari explica que en aquests dos caps de setmana han duplicat el seu personal per treballar la meitat del temps i amb un aforament reduït. Des de FECALON expressen la “voluntat d’implementar els tests d’antígens“.

Compte ha fet referència a les quatre proves d’oci sense distància amb test d’antígens que ha fet la Generalitat dins del programa Obrir. La realitzada per FECALON a Sitges va tenir lloc a quatre locals diferents sense que es produís cap contagi.

PUBLICITAT