L’oci nocturn vol treballar i no dependre d’ajudes

Aquest dimarts s’obren nous ajuts al sector de l’oci nocturn per part del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. Tot just el mateix dia el Govern ha anunciat l’eliminació de totes les restriccions aquest divendres a excepció del tancament de l’oci nocturn. Christian Compte, president de FECALON, assegura que els ajuts “són imprescindibles per un sector maltret”, però afirma que “arriben tard, ja que molts comerços ja han tancat”.

L'oci nocturn
PUBLICITAT

Toni Vera, propietari de Premium Club, remarca que “aquest ajut ja estava tancat“. Aquesta tarda el Govern es reunirà amb diferents representants del sector, però afirmen que “ja van de costat” partint de les darreres experiències. El sector plantejarà una reobertura pel 15 de febrer, tenint en compte la preparació necessària. Els representants no troben cap lògica al fet que “siguin l’únic sector tancat”. En aquesta línia el propietari de Totem ho té clar, “ells volen treballar”.

Recordem que l’oci nocturn ha estat obert només “tres mesos dels darrers vint-i-tres”. Tots dos propietaris remarquen “la manca de confiança en les mesures del Govern“, i manifesten que “no tenen un criteri definit”.

PUBLICITAT