L’ona, icona del Cicle cultural i musical de Racons de Mar

El Port de Tarragona juntament amb Marina Port Tarraco han encetat la 2a edició de Racons de Mar, sorgit d’una reconversió del festival de Voramar. És una aposta cultural que vol aconseguir apropar el mar a la ciutat a través dels diferents racons del Port de Tarragona.

PUBLICITAT

Enguany volen aconseguir que sigui el punt de partida d’una experiència única en el territori pels assistents. Aposten per un cicle que englobi diferents disciplines artístiques com: la dansa, i diferents estils musicals i espectacles més familiars per poder arribar a un públic més ampli. Hi haurà un total de 7 artistes entre ells Marina Rosell, la Jove Companyia de Dansa Sagardoy/Bravo, Cesk Freixas, Xiula entre d’altres. Duran a terme actuacions en diferents espais portuaris durant els dies 17, 18 i 19 de juny. En aquesta edició han volgut donar vida a materials que s’han utilitzat en el Port de Tarragona, de forma reutilitzable en els escenaris per donar-los continuïtat.

Montse Adan directora del Departament del Port i Ciutat del Port de Tarragona ha recalcat “la importància de proximitat entre l’artista i el públic en els diferents escenaris del Port de Tarragona”.

Totes les actuacions seran en format gratuït i estaran a disposició del públic a partir del día 1 de juny en la plataforma “Entradium”. Els aforaments seran més amplis que l’anterior edició entre 150 i 350 persones màxim.

PUBLICITAT