L’oposició no va a la visita de Méndez de Vigo per la “situació política” i “l’apropiació dels Jocs”

La visita del Ministre de Cultura i Esports, Íñigo Méndez de Vigo, per inaugurar la remodelació del Nou Estadi no s’ha vist amb bons ulls per bona part de l’oposició de l’Ajuntament de Tarragona. Els únics de l’oposició que han assistit a la inauguració i a la visita de Méndez de Vigo han sigut els de Ciutadans.
Els altres partits es queixen de l’opacitat que hi ha per part de l’Ajuntament de Tarragona respecte als Jocs Mediterranis. També consideren que “l’ajornament es deu a la inversió per part de l’Estat Espanyol que no va arribar el passat 2017” i afegeixen que “encara hi ha molts interrogants importants sense resoldre.”
Pau Ricomà, portaveu d’ERC, ha assegurat que “no hi ha assistit per sentit comú”, i perquè està en contra de què l’estat “s’apropi dels Jocs.”

PUBLICITAT

Per la seva banda el PDeCAT tampoc ha assistit a l’acte. També ho van anunciar dilluns a la tarda que no anirien. Cristina Guzmán, consellera del PDeCAT, ha assegurat que “no anar a l’acte és una forma de protestar pel comportament de l’estat, i també de l’apropiació que estan fent dels Jocs.”

Els que sempre s’han mostrat molt crítics i que tampoc han assistit a l’acte són els dos regidors de la CUP. Laia Estrada, la portaveu, ha explicat que “no avalen aquests jocs i que són un projecte estrellat.”

Des d’Units Per Avançar i Iniciativa Esquera Unida tampoc han assistit. El primer ha al·legat que la seva postura respecte a l’1 d’octubre no li permetia anar a rebre el Ministre. I també ha criticat la gestió dels Jocs. Des d’Esquerra han assegurat que “tenien coses més importants a fer.”

D’altra banda també han criticat que la Comissió de Seguiment dels Jocs Mediterranis no és regular i que encara hi ha molts interrogants importants sense resoldre.

Amb tot plegat sembla que el principal mal estar és “l’opacitat” que creuen que existeix envers aquest tema.

PUBLICITAT