L’Orfeó Canongí, a punt d’obrir portes amb una profunda remodelació

Un dels equipaments municipal més importants de La Canonja, l’Orfeó Canongí, es troba a punt , per reobrir portes amb una remodelació absoluta coincidint amb la Festa Major d’Hivern de Sant Sebastià pel proper dissabte 21 de gener.

Foto: Èric Rosique
PUBLICITAT

La nova remodelació, que ha comptat amb una inversió de prop de 4 milions d’euros i es donarà a conèixer al públic després que l’entitat municipal cedís l’espai al consistori per rehabilitar-lo .

L’Orfeó Canongí ha comptat amb una remodelació del hall principal, de l’escenografial i una ampliació d’aforament a les 350 localitats i sistemes de canonades antiincendis, entre altres novetats. L’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz, ha explicat què suposa poder donar a conèixer el remodelat Orfeó Canongí.

De llenguatge noucentista, l’Orfeó Canongí va ser inaugurat l’any 1931 i és un dels espais declarats com a bé cultural municipal. Després de la seva total rehabilitació, l’espai municipal comptarà amb una programació de fins a sis mesos de diverses obres i escenografies. La primera, es durà a terme el proper 12 de febrer i s’allargarà fins als mesos d’abril, maig i juny amb programació ben diversa i que s’inaugurarà al públic aquest 21 de gener.

PUBLICITAT