“L’orgull friki” a Starraco Unlimited aplega més de 300 expositors

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha acollit durant tot el cap de setmana l’esdeveniment de ciència-ficció i fantasia que reivindica “l’orgull friki”, Starraco Unlimited. Amb més de 300 expositors dedicats a les sèries i les pel·lícules, l’acte espera superar els 9000 visitants de l’any passat.

PUBLICITAT

Es tracta de creadors i empreses que veuen l’acte com una “oportunitat” per donar-se a conèixer davant un públic especialitzat i fidelitzat. La fira coincideix amb el 40è aniversari de ‘Màsters de l’Univers’ i ‘Caçafantasmes’ en la seva setena edició. El programa s’ha complementat amb tallers, xerrades sobre doblatge i exposicions amb material inèdit de sèries de culte com ‘Los Aurones’.

La varietat d’activitats i continguts són un dels punts forts del certamen, segons ha afirmat el director Iván Carrasco, per exemple: realitat virtual, gaming i retrogaming, concurs de cosplay, Artist Alley, zona de marxandatge i food trucks entre d’altres. Star Wars, Marvel, Star Trek, Harry Potter o Jurassic Park han tingut espai propi a l’exposició entre altres produccions, sagues i sèries històriques.

PUBLICITAT