L’Orgull omple els carrers de Tarragona

Tot i que inicialment anava a ser només una concentració a la plaça dels Carros els diferents participants de l’acte del dia de l’Orgull, organitzat pels col·lectius LGTBI del Camp, han sortit en marxa cap al passeig de les Palmeres. A la lectura del manifest s’ha fet especial incidència en la invisibilització del col·lectiu durant la pandèmia i en aquells que han patit violència familiar arrel del confinament. Menció especial també a les persones trans i la garantia de l’esborrany de la llei trans.

PUBLICITAT

Sota el lema “contra la violència orgull i dissidència” prop d’un centenar de persones han tallat els diferents carrers de la ciutat en la seva marxa. Berta Mascaró, presidenta del col·lectiu H2O assegura que “no sabien el seguiment que tindria l’acte, però es donen per satisfetes amb el resultat”.

La marxa ha acabat al passeig de les palmeres on a les 20 h s’ha tornat a llegir el manifest i s’han dut a terme diferents actuacions musicals. A la mateixa hora l’Ajuntament ha encès les llums amb els colors de l’Arc de Sant Martí en suport al Dia de l’Orgull.

PUBLICITAT