L’Starraco Unlimited torna amb una edició centrada en Harry Potter

Aquest 3 i 4 de juliol torna l’Starraco Unlimited amb una edició centrada en Harry Potter. L’esdeveniment que no va poder-se celebrar al febrer serà el primer d’aquest any a Catalunya. El Palau Firal s’omplirà també amb exposicions centrades en Transformers, Joc de Trons, Bola de Drac o Masters del Universo.

PUBLICITAT

Ivan Carrasco, director d’Starraco Unlimited, explica que encara que les xerrades han estat reduïdes, l’acte ocuparà el mateix espai que l’any passat. Hi haurà quatre conferències entre les quals destaquen els actors de doblatge de les pel·lícules de Harry Potter. Entre ells estarà la veu de Daniel Radcliffe en català, Matsumi Mutsuda.

El festival comptarà amb habituals com personatges d’Star Wars, dibuixants, “photo calls” i el seu caràcter benèfic amb vinculació a diferents associacions. A més es podran trobar diferents tallers, jocs de rol, zona de tatuatges i, com a novetat, “food trucks“. Les entrades estan ja disponibles a la web per un preu de 10 €, 6 € pels menors de setze anys.

PUBLICITAT