L’Ull Tarragoní, finalista dels Premis de Comunicació Local

La Xarxa Audiovisual Local (XAL) ha anunciat els finalistes que opten als Premis de Comunicació Local en les categories audiovisuals i que es lliuraran en el marc del Mercat Audiovisual de Catalunya. Aquests premis s’han reactivat enguany després de set anys.

PUBLICITAT

El projecte L’ULL Tarragoní, la revista transmedia de Ràdio Ciutat de Tarragona, liderada per la periodista Marina Pérez Got, ha estat elegit com un dels finalistes en la categoria multimèdia/transmèdia.

Un programa amb format propi que compta amb un reportatge comentat en format tertulia i que es complementa amb una il·lustració especialment dissenyada pel tema que es tracta de la mà de l’artista Kico Uribe i d’una cançó al·legòrica com a banda sonora del reportatge de l’irreverent Oscárboles. Un projecte innovador liderat per Marina Pérez sota la direcció de Quim Espinosa.

Pérez es mostra molt contenta i orgullosa d’aquest reconeixement i considera que és un bon impuls per seguir endavant.

A més, L’Ull Tarragoní va ser un dels primers formats de Ràdio Ciutat de Tarragona en apostar per la vessant més audiovisual per explicar històries des d’una perspectiva diferent, donant veu a totes les persones que hi tinguin cabuda, i aprofundir més en la nostra ciutat, amb una informació sempre veraç i contrastada.

Els guanyadors es donaran a conèixer el proper dimecres dia 11 de novembre en una galada online, adaptada al context sanitari actual.

Pots reviure tots els programes de L’ULL TARRAGONÍ al nostre web.

PUBLICITAT