L’Ull Tarragoní torna aquest dissabte amb una nova temporada

El projecte L’ULL Tarragoní, la revista transmedia de Ràdio Ciutat de Tarragona, liderada per la periodista Marina Pérez Got, comença una nova temporada aquest dissabte 16 de gener amb nous programes que analitzaran l’actualitat tarragonina.

PUBLICITAT

L’Ull torna amb la mateixa essència però amb piles renovades per afrontar un 2021 carregat de successos. Cada dissabte podrem gaudir d’un reportatge comentat en format tertulia, una il·lustració especialment dissenyada pel tema que es tracta de la mà de la dissenyadora Laia Roca i d’una cançó al·legòrica com a banda sonora del reportatge de l’irreverent Oscárboles, que torna a posar la banda sonora d’aquest projecte, liderat per Marina Pérez sota la direcció de Quim Espinosa.

Pérez es mostra molt contenta i amb ganes de començar una nova temporada on més enllà de la pandèmia, hi ha diversos temes d’actualitat que han marcat al ciutat aquests últims mesos.

L’Ull Tarragoní començarà l’any i la nova temporada aquest dissabte 16 de gener al matí amb un programa especial dedicat a l’accident d’IQOXE un any després de l’explosió.

Recordem que L’Ull Tarragoní va ser elegit com un dels finalistes en la categoria multimèdia/transmèdia als Premis de Comunicació Local de La Xarxa Audiovisual Local (XAL) en el marc del Mercat Audiovisual de Catalunya.

Podeu reviure tots els programes de L’ULL TARRAGONÍ al nostre web.

PUBLICITAT