L’últim esglaó pel retorn al somni del Sant Pere i Sant Pau

El Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau enceta el tram decisiu de la temporada. Després d’assolir la fase d’ascens com a segon classificat en la lliga regular, ara toca fer un pas més per tornar a la màxima categoria del vòlei espanyol. Els cooperativistes hauran de ser un dels campions dels dos grups de tres equips per ascendir a la Superlliga masculina la temporada vinent.

PUBLICITAT

Cal recordar que, pel context de la pandèmia de la COVID-19, quatre equips descendiran de la primera competició i dos assoliran l’ascens. Tot plegat, per tornar al format de 12 equips en la lliga regular 2021-2022 i no 14 com excepcionalment s’ha fet aquesta temporada per l’aturada a mitja competició per la pandèmia. Així ho explicava el tècnic del Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau, Vlado Stevovski

Els tarragonins, amb qui ja tenen segur que eviten la fase d’ascens, serà el Leleman València, campió del seu grup. Encara però, no s’han definit els grups, però si els rivals que podrien tocar als de Vlado Stevovski per al proper mes d’abril. Es tracten de l’Extremadura, l’Intasa San Sadurniño, el flamant campió de la Copa Príncep, l’Arona Intersport i el Cisneros Alter.

De fet, serà en pròximes dates que es coneixerà la seu per disputar la fase d’ascens i la composició dels grups. El Sant Pere i Sant Pau arriba a aquesta fase final després d’una gran remuntada en el derbi davant el Voleibol Mundet després d’anar dos sets per darrere el marcador.

Ara, els homes de Vlado Stevoski buscaran després de tres temporades, tornar de nou a la categoria d’or del vòlei estatal.

PUBLICITAT