Mal estar entre llibreters per la reducció de les parades de St Jordi

Polèmica entre Ajuntament i llibreries per les parades de Sant Jordi a Tarragona. Des de la mítica llibreria La Capona de Tarragona es queixen que enguany el seu espai de l’estand que col·loquen a la Rambla cada any per St Jordi s’ha vist reduït. Segons expliquen tenien un espai lineal de 16 metres i s’ha rebaixat a 14. Es queixen perquè se n’han assabentat quatre dies abans de Sant Jordi, i ells ja fa un mes que l’estan preparant. No són els únics afectats perquè la Llibreria Adserà i la Llibreria la Rambla també ho pateixen. Ricard Espinosa, de la Llibreria La Capona, demana “més comunicació i diàleg amb l’Ajuntament.”

PUBLICITAT

El llibreter assegura que ja fa uns anys que “s’acoten i marquen molt els espais.” Davant això ells es queixen perquè a la Rambla hi ha més de 200 parades, concretament enguany 2018, i demanen poder tenir més presència.

Amb tot plegat hem de destacar que les parades d’entitats només poden vendre llibres i roses, no tenen permisos per vendre res més que no sigui típic del dia de Sant Jordi.

PUBLICITAT