Manel Sastre: “La ràdio local s’està reinventant de manera continuada”

Amb només 15 anys va muntar una emissora a casa i poc després ajudava a posar en marxa Calafell Ràdio en un moment -inicis de la dècada dels vuitanta- de gran ebullició de les emissores municipals. Aquí arrenca la passió de Manel Sastre per la ràdio. Una passió que ha esdevingut la seva feina, des del 1990 a la delegació de Catalunya Ràdio a Tarragona.

PUBLICITAT

Aquesta setmana Manel Sastre ha estat el convidat al cicle d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona per celebrar els 10 anys de l’emissora i el centenari de la ràdio a Catalunya. El periodista del Baix Penedès ha tocat totes les tecles de la informació i s’ha especialitzat en l’actualitat de la indústria química i nuclear.

Sastre considera que la informació local continua sent essencial en un món global i que la ràdio de proximitat s’està reinventant bé de manera continuada.  

Sastre també creu que Catalunya Ràdio ha sabut adaptar-se als canvis permanents, inclosos els tecnològics, i continua sent un referent informatiu per la seva implantació territorial. 

Pel que fa al mitjà ràdio en general, Manel Sastre el veu amb bon estat de salut perquè sap introduir nous formats per arribar al públic més jove.

PUBLICITAT