María José Llergo i Chica Sobresalto, caps de cartell de la 3a edició del Festival Teta

Arriba la 3a edició del Festival Teta, el festival feminista de Tarragona. La cantautora andalusa María José Llergo i l’exconcursant d’Operación Triunfo, Chica Sobresalto, són les caps de cartell d’aquest esdeveniment cada vegada més consolidat a la ciutat. El Festival Teta tindrà lloc al Camp de Mart els dies 31 de maig i 1 de juny. 

PUBLICITAT

Tot i que el plat fort serà el concert de dissabte, el Teta començarà divendres a la tarda amb activitats culturals com monòlegs, teatre o recitals de poesia. Com ja és habitual, el matí de dissabte estarà dedicat a les entitats feministes de la ciutat, que mostraran la seva tasca. Al migdia hi haurà un arròs solidari a càrrec del xef estrella Michelin Pep Moreno. Tant els diners recaptats de l’arròs com de les barres aniran en benefici del Futbol Club Tarraco. 

La consellera d’Igualtat, Feminismes i LGTBI+, Cecilia Mangini, ha afirmat que el Teta transforma Tarragona en un referent feminista. 

Una de les novetats destacades d’enguany és el Pre Teta, el 23 de maig, un espai de debat on es tractaran temes com el consentiment, la llibertat sexual i la revolució feminista. Totes les activitats són gratuïtes a excepció del concert, que té un preu de 15€. Les entrades es podran comprar a partir de divendres. 

PUBLICITAT