Maria Moss torna a Catalunya per acabar el seu pròxim treball

La tarragonina, compositora i cantant de Pop, Maria Moss va presentar el seu nou LP anomenat “Gold” al passat mes de maig. Arriba de Londres a Catalunya per acabar els últims detalls de les noves cançons que tot apunta, que surtin a la llum el pròxim octubre.

PUBLICITAT

La Maria porta tota una vida dedicant-se en el món de la música. El 27 de maig va presentar el seu recull de singles publicats durant la seva carrera en format d’un mini LP amb el nom de “Gold”. La compositora volia publicar cançons que fossin diferents entre elles, però que totes tinguessin “aquest missatge d’il·lusió i d’empoderament i de força”, ha recalcat la cantant. Ja són 8 anys que viu al Regne Unit i torna a Catalunya, de moment sense data de tornada, per poder compondre les noves cançons. Maria Moss cantant i compositora recalca que “serà tota una sorpresa les noves cançons”.

La Maria ha trepitjat centenars d’escenaris durant la seva carrera i ha treballat amb artistes coneguts com la Cher, Nacho Molino i Marco Dalla Villa entre d’altres.

PUBLICITAT