Martorell (PP) aposta per impulsar la ciutat a través del patrimoni

La candidata a l’alcaldia pel PP de Tarragona, Maria Mercè Martorell, ha estat l’encarregada d’estrenar una ronda d’entrevistes als alcaldables amb representació al Bon Dia Tarragona.

PUBLICITAT

Martorell assegura “haver tornat a la política local amb la voluntat de fer un gir a la ciutat”. Un canvi que Martorell vol centrar especialment en dos eixos, l’urbanisme i la seguretat i adequació de la ciutat”. Pel que fa al primer, el grup municipal del PP defensa “el creixement de la ciutat a Llevant i mirant al mar”. Martorell s’ha mostrat contrària a una nova estació ferroviària a l’Horta Gran i demana per la cohesió dels barris “noves zones verdes”.

Pel que fa a la neteja, Martorell aposta per un “pla de xoc” i atribueix la responsabilitat màxima del mal estat de la ciutat al consistori. La candidata ha fet també referència al patrimoni, cartera que ja va ocupar al consistori, defensant que “s’ha d’impulsar la cerca de subvencions per no viure de rendes”. A més, Martorell considera que “el patrimoni ha de ser una font d’ingressos a través dels visitants creant equipaments que expliquin la nostra història als visitants”.

Martorell assegura que “el PP arriba amb l’objectiu d’aconseguir els màxims escons” en l’Ajuntament de Tarragona i espera “que la ciutadania confiï en ells”.

PUBLICITAT