Mèdol presenta una programació “oberta i diversa” pel 2022

El Mèdol centre d’arts contemporànies de Tarragona, ha presentat aquest dimarts tota la seva programació per aquest 2022. El tret de sortida serà aquest dissabte amb la inauguració del Extinciófest, una aposta per la diversitat, que comptarà amb una exposició a les golfes de casa Canals i diverses activitats programades durant els caps de setmana fins al març.

Mèdol 2022
PUBLICITAT

La sala expositiva de les golfes de Casa Canals estarà plena amb sis ofertes diferents fins al desembre. A més, el recentment habilitat espai L comptarà amb un cicle de sis exposicions durant tot l’any comissionades per Quim Torres. A més el centre continua apostant per treure la seva activitat de la Casa Canals. Vicent Fibla, director de Mèdol, explica com “pretenen activar espais inerts a través de l’art”.

Fibla destaca també la col·laboració amb altres ens culturals de la ciutat com Cultura Verda, la Galeria la Grey o el Festival REC. A banda la temporada comptarà també amb tot un programa educatiu amb diverses activitats “per fer arribar l’art a tothom”.

PUBLICITAT