Menys positius i un mort per coronavirus a la demarcació

Segueixen augmentant, però lleugerament, el nombre de persones infectades per COVID-19. Aquest dimecres se’n van confirmar 14 més, i ja en són 1.736 confirmats per prova PCR o ràpida. D’altra banda hi ha 219 sospitosos més, i en són 6.040 d’acumulats. Recordem que els sospitosos són aquelles persones que tenen símptomes però que no se’ls ha fet la prova, però podrien patir la malaltia. A més s’ha produït una mort i ja en són 322 d’acumulades

sanitat pùblica
PUBLICITAT

Concretament a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona es van confirmar tots els positius nou, els 14, i ja en són 1.555 d’acumulats. En aquesta Regió hi ha 4.528 casos sospitosos, i és on s’ha lamentat l’única mort d’ahir, i en són 285.

D’altra banda a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre no es va confirmar cap positiu més i manté els 181 d’acumulats. Tot i això hi ha 1.512 sospitosos, són 44 més que dimarts. En aquesta regió no s’ha lamentat cap mort.

Cal destacar que se segueixen donant altes hospitalàries. A hores d’ara ja se n’han donat 459 al Camp de Tarragona, que en són 14 més que el dimarts, i 92 a les Terres de l’Ebre.

PUBLICITAT