Mercaderies per l’Interior celebra amb prudència l’estudi de l’Estat pel traçat alternatiu

La plataforma Mercaderies per l’Interior ha rebut de bon grat les paraules de la ministra de Transports, Mobilitat, i Agenda Urbana, Raquel Sánchez sobre la licitació de realitzar un estudi pel traçat alternatiu de les mercaderies a Tarragona.

PUBLICITAT

Des de l’entitat celebren però amb prudència que comenci a engegar-se la problemàtica, tot i que s’hagi trigat set mesos en posar en marxa una proposta que a priori, compta amb una partida pressupostària de 200.000 euros.

Des de Mercaderies de l’Interior es confia en la nova ministra i exalcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, per donar una empenta i accelerar els tràmits per donar una solució a un problema derivat del creixement del tràfic del tercer carril al Corredor del Mediterrani. El portaveu de la plataforma de Mercaderies per l’Interior, Eugeni Sedano explica la importància que té per les comarques tarragonines poder accelerar els tràmits necessaris per fer-lo una realitat

Des de l’entitat es remarca que el projecte es troba en una fase inicial d’un procés que es preveu llarg i que inclou l’elaboració de diversos estudis i projectes abans d’executar l’obra. Tot plegat, per poder fer un traçat únic per mercaderies a les comarques del Tarragonès i el Baix Penedès, on la plataforma continuarà fent trobades per poder dur a terme el projecte.

PUBLICITAT