Mercats i Comerç per una Santa Tecla saludable i solidària

La Xarxa Santa Tecla i els Mercats de Tarragona impulsen una campanya per fomentar els hàbits saludables durant aquestes festes. Aquesta consisteix en una campanya a xarxes socials i l’assessorament de les nutricionistes incorporades recentment a la Xarxa Santa Tecla a diferents actes. L’objectiu és relacionar diferents elements de les festes populars amb hàbits saludables i el consum de productes de temporada i quilòmetre zero.

Mercats santa Tecla
PUBLICITAT

A més la conselleria de Comerç ha impulsat una iniciativa per commemorar els 700 anys de l’arribada del braç de Santa Tecla. Mitjançant aquesta deu equips dinamitzadors recorreran tots els barris de la ciutat oferint el barret de les 700 Tecles als que presentin un tiquet de 5 euros i dos jocs de taula de temàtica tarragonina per les compres superiors a 15 euros. Aquests jocs són l’Idem Tarragona i el joc El Seguici. Dídac Nadal, conseller de comerç, destaca que “la iniciativa ajuda a impulsar el comerç a través d’emprenedors tarragonins”.

A més l’empresa de Mercats col·labora en les festes amb la tercera edició del Mercat de Nit aquest dissabte 10 de setembre i amb una col·laboració amb la Fundació Estela que portarà l’actuació de l’artista Julen i un bingo musical solidari.

PUBLICITAT